WasteBill

Apariții Media

Presa consideră lansarea Wastebill One-Stop Shop o știre importantă și multe dintre publicațiile de încredere din România au preluat deja știrea.

Iată doar câteva dintre publicațiile online care au preluat știrea lansării:

Wall-Street

S-a lansat Wastebill 2.0, cea mai eficientă platformă electronică pentru managementul deșeurilor

Aplicația se dedică în special specialiștilor de mediu și responsabililor de mediu din cadrul companiilor. Însă, fiind o platformă smart și foarte intuitivă, poate fi utilizată de către orice persoană împuternicită.

Ziarul ADEVĂRUL

S-a lansat Wastebill 2.0, o platformă electronică pentru managementul deșeurilor

Platforma Wastebill 2.0 este un produs de tipul SaaS (Software as a Service) și este un instrument smart de management al deșeurilor, care digitalizează activitățile de evidență, gestionare și raportare a obligațiilor de mediu, din companiile românești.

Revista BIZZ

O nouă platformă electronică pentru managementul deșeurilor: Wastebill 2.0

Platforma este concepută astfel încât să ghideze utilizatorul într-un mod intuitiv pe parcursul întregului proces de management al deșeurilor. Wastebill digitalizează și automatizează o mare parte din fluxurile implicate în gestiunea deșeurilor.

Arena IT

Wastebill 2.0 este o platforma electronica pentru managementul deseurilor

Wastebill 2.0 este o platforma SaaS pentru managementul deseurilor, avand rolul de a digitaliza activitatile de evidenta, gestionare si raportare a obligatiilor de mediu. Aplicatia poate fi folosita de orice persoana imputernicita cu gestiunea deseurilor din cadrul companiilor.

Strat-up

Wastebill, startup-ul care automatizează munca responsabililor de mediu

Ne-am uitat în piață și am văzut că sunt deja primele încercări de digitalizare a domeniului, însă am descoperit că nu există niciun SaaS complet dedicat responsabililor de mediu, care să îi ajute în toate activitățile de gestiune, evidență și raportări către toate autoritățile de mediu (APM, AFM etc) și am decis să explorăm noi aceasta idee.

Green Start-Up

Wastebill lansează platforma SaaS de management al deșeurilor

Wastebill digitalizează și automatizează o mare parte din fluxurile implicate în gestiunea deșeurilor, prin înlocuirea nenumăratelor hârtii, tabele, fișiere word și excel cu o platformă automatizată, ce respectă formatul cadru din lege. Se reduc astfel în mod semnificativ timpul și energia necesare pentru completarea documentelor.