Tutoriale WasteBill

Cum funcționează

Vezi cum funcționează Wastebill și află cum poți beneficia la maximum de Wastebill.

Tutoriale WasteBill

Gestiunea Deșeurilor

Prezentare Generală

WasteBill

Gestiunea Deșeurilor. Academie de Mediu. Marketplace de Mediu.
Tot ce ai nevoie ca să aliniezi companiile românești (companiilor din portofoliu) la legislația de mediu, într-un sistem sigur, rapid și accesibil de oriunde.

Pas 1. Creare cont tip Companie

Înveți care sunt pașii în vederea creării unui cont de tip Companie în platforma Wastebill

Pas 1. Creare cont tip Specialist

Înveți care sunt pașii în vederea creării unui cont de tip Specialist în platforma Wastebill.

Pas. 2. Adaugă Companie în cont tip Companie

În acest tutorial vei învăța cum să adaugi într-un cont de tip Companie, compania pentru care dorești să ții managementul deșeurilor și nu numai.

Pas. 2. Adăugare Companie în contul tip Specialist

În acest tutorial vei învăța cum să adaugi una sau mai multe companii într-un cont de tip Specialist, pentru care dorești să ții managementul deșeurilor și nu numai.

Pas. 3 Adăugare Puncte de lucru

În acest tutorial înveți cum sa adaugi un punct sau mai multe puncte de lucru pentru compania/companiile configurate la pasul anterior.

Pas. 4 Adăugare Colectori

În acest Tutorial înveți cum să adaugi unul sau mai mulți colectori cu care colaborează compania/companiile configurate la pașii anteriori.

Pas. 5 Adăugare Operatori

În acest tutorial înveți cum să adaugi unul sau mai mulți operatori pentru compania/companiile și punctele de lucru configurate la pasul anterior. Operatorul este persoana care primește de la userul principal „Director” drepturi pentru unul sau mai multe puncte de lucru din contul creat (adăugare deșeuri, întocmire documente transport, generare gestiune deșeuri, generare rapoarte, etc.)

Pas. 6. Adăugare Deșeuri pentru punctele de lucru configurate

În acest Tutorial înveți cum să adaugi unul sau mai multe deșeuri care sunt generate la punctele de lucru configurate la pașii anteriori.

Pas. 7. Generare-încărcare documente pentru predare/transport deșeuri nepericuloase

În acest tutorial afli informații utile despre documentele obligatorii la predarea/ transportul de deșeuri nepericuloase (Formular încărcare-descărcare deșeuri nepericuloase- Anexa 3), precum și pașii necesari pentru întocmirea/generarea, precum și încărcarea acestora în platforma WasteBill.

Pas. 8. Generare-încărcare documente pentru predare/transport deșeuri periculoase

În acest tutorial afli informații utile despre documentele obligatorii la predarea/ transportul de deșeuri periculoase (Formular de aprobare pentru transportul deșeurilor periculoase- Anexa 1 și Formular de expediție deșeuri periculoase-Anexa 2), precum și pașii necesari pentru întocmirea/generarea, precum și încărcarea acestora în platforma WasteBill.

Pas. 9. G

În acest tutorial afli cum să întocmești și să generezi evidența lunară a gestiunii deșeurilor pentru deșeurile adăugate la punctele de lucru.

Pas. 10. G

În acest tutorial afli cum să generezi raportarea anuală a gestiunii deșeurilor pentru deșeurile adăugate la punctele de lucru (format letric și format SIM).

În acest tutorial îți prezentăm un modul unic în România, Calendarul Raportărilor obligatorii în domeniul mediului, cu toate detaliile despre acestea (ce trebuie să raportezi, unde și când trebuie să depui).

Tutoriale WasteBill

Academia de Mediu

Academia de Mediu Wastebill

Scurtă prezentare Academia de Mediu Wastebill.

Vezi cum funcționează și află cum te ajută Academia de Mediu Wastebill.

Tutoriale WasteBill

Marketplace de Mediu

WasteBill Marketplace de Mediu

Scurtă prezentare Wastebill Marketplace.

Cum pot folosi Wastebill Marketplace în calitate de Companie

Tutorial Wastebill despre modul în care o companie poate căuta servicii de la specialiști de mediu/consultanți în Marketplace-ul Wastebill.

Cum pot folosi Wastebill Marketplace în calitate de

Specialist

Tutorial utilizare marketplace Wastebill în calitate de specialist de mediu/consultant.
Cum se pot înregistra serviciile în marketplace-ul Wastebill.