Compară Wastebill cu Gestiunea Deșeurilor în fișiere tip Excel

Există o metodă mai simplă, mai sigură și mult mai eficientă de administrare a activităților de evidență și gestiune a deșeurilor, preferată de responsabilii de mediu și firmele din România. Wastebill îți oferă acum motive suficiente pentru a schimba modul în care păstrezi și calculezi evidența deșeurilor.

Cu Wastebill

WasteBill vs Excel - WasteBill
R

Nu ai cum să greșești

Aplicația Wastebill are în spate un sistem complex de calcul și date, creat pentru a-ți ușura munca și pentru a te ghida pas cu pas în completarea gestiunii lunare. Astfel, vei putea introduce informațiile într-un mod corect, simplu și rapid.

R

Muncește în locul tău, iar tu economisești timp și energie

Cu un input minim preliminar de date, aplicația Wastebill generează automat evidența lunară a gestiunii deșeurilor, precum și rapoartele anuale care trebuie depuse la autoritățile de mediu.

R

Datele tale sunt în siguranță

Ai un cont securizat pentru fiecare client/companie, într-o platformă sigură, la care ai acces nelimitat, de oriunde și oricând.

R

Nu trebuie să ai competențe tehnice sau experiență în domeniul mediului

Aplicația are în spate o echipă de experți în mediu și specialiști în programare, care și-au pus mintea la contribuție și au dezvoltat un sistem complex de date și calcul. Astfel, tu nu trebuie să ai nici experiență în domeniul mediului și nici competențe tehnice sau alte abilități speciale. Aplicația te ghidează în proces, printr-o interfață foarte ușor de utilizat.

R

Ești pregătit oricând de control, chiar și în vacanță

În eventualitatea unui control al autorităților, poți transmite clientului tău prin doar câteva clickuri evidența lunară și rapoartele anuale. Este suficient să ai un smartphone conectat la internet. Platforma îți generează instant rapoarte automate, conform cadrului legal.

R

Ai o singură unealtă pentru mai multe facilități

Îți oferă o valoare mult mai mare decât un simplu instrument de calcul. Ai o multitudine de funcționalități și beneficii, pe lângă gestiunea deșeurilor: evidența colectori, calendar de raportări, alerte și notificări, academie de mediu, marketplace de mediu, grup de facebook dedicat, etc.

R

Ai suport tehnic constant

Ai suport tehnic constant pentru aplicația WasteBill de la echipa noastră de specialiști în tehnologie.

R

Beneficiezi de suport de specialitate de la cel puțin un expert în domeniu

Dacă te împotmolești sau întâmpini situații speciale, un expert de mediu cu rezultate excepționale (zero AMENZI și 100% RATĂ DE SUCCES, în gestionarea corectă și eficientă a deșeurilor) îți poate oferi consultanță specializată.

R

Beneficiezi de actualizări la zi

Nu trebuie să îți mai faci griji din cauza modificărilor legislative. De câte ori prezintă modificări cadrul legal sau formatul evidențelor și raportărilor, aplicația Wastebill este actualizată, iar evidențele și raportările tale sunt preluate automat în noile formate.

Cu fișiere tip Excel

WasteBill vs excel - excel
Q

Sunt șanse mari să greșești

Dacă nu cunoști foarte bine formulele de calcul, precum și modul de întocmire a evidenței lunare a gestiunii deșeurilor, apar erori în gestiunea deșeurilor și implicit în rapoartele anuale, iar pentru completarea eronată a datelor, amenzile sunt foarte mari.

Q

Consumi timp și energie

Trebuie completezi manual, de fiecare dată, toate cele 4 tabele, calculezi corect și fii foarte atent(ă) nu greșești. Iar dacă depistezi vreo eroare, ești nevoit iei tot procesul de la capăt.

Q

Datele tale pot fi expuse

 Datele tale sunt expuse la viruși, defecțiuni tehnice sau alte defecțiuni ale dispozitivului în care îți păstrezi evidența, riscând astfel pierzi documentele și o iei de la capăt cu munca.

Q

Trebuie să ai abilitați tehnice și experiență în domeniul mediului

Pentru a putea întocmi gestiunile și rapoartele în format tip excel, trebuie ai cunoștințe temeinice în domeniul mediului, dar și competențe excel – pentru a introduce corect formulele de calcul și celelalte informații necesare. Un singur calcul efectuat greșit îți poate compromite toată gestiunea și implicit raportările.

Q

Nu ai acces de oriunde

De cele mai multe ori, fișierele de tip excel sunt stocate în laptop-ul sau desktop-ul de la birou, iar în eventualitatea unui control, riști nu ai liniște în vacanță. În ziua de astăzi, mobilitatea îți oferă un mare avantaj competitiv.

Q

Nu îți oferă și alte facilități

Este doar o unealtă de calcul și cam atât. În plus, ai nevoie de un tabel pentru fiecare gestiune și raportare pe care o ai de întocmit (pentru fiecare domeniu de raportare) și vei urmări tu calendarul de raportări și schimbările legislative.

Q

Nu ai suport tehnic

Dacă se întâmplă ai nevoie de suport, trebuie faci cercetare pe internet sau… apelezi la un prieten care se pricepe.

Q

Nu beneficiezi de niciun suport de specialitate – ești pe cont propriu

Domeniul mediului este foarte complex și ai nevoie de cunoștințe temeinice în domeniu, altfel ești expus și riști amenzi mari din partea autorităților de mediu. Așa va trebui investești resurse prețioase pe cunoștințele și informațiile de care ai nevoie.

Q

Trebuie s-o iei de la capăt de fiecare dată când apar modificări legislative

De fiecare dată când apar modificări ale cadrului legal, trebuie actualizezi toate fișierele tale de tip excel sau chiar o iei de la zero.

Ești sigur(ă) că dorești să muncești mai mult și să faci compromisuri pentru câțiva euro pe lună?