Compara WasteBill cu Gestiunea Deseurilor in fisiere tip Excel

Exista o metoda mai simpla, mai sigura si mult mai eficienta de administrare a activitatilor de evidenta si gestiune a deseurilor, preferata de responsabilii de mediu si firmele din Romania. WasteBill iti ofera acum motive suficiente pentru a schimba modul in care pastrezi si calculezi evidenta deseurilor.

Cu WasteBill

WasteBill vs Excel - WasteBill

👍🏻 Nu ai cum sa gresesti

Aplicatia WasteBill are in spate un sistem complex de calcul si date, creat pentru a-ti usura munca si pentru a te ghida pas cu pas in completarea gestiunii lunare. Astfel, vei putea introduce informatiile intr-un mod corect, simplu si rapid.

👍🏻 Munceste in locul tau, iar tu economisesti timp si energie

Cu un input minim preliminar de date, aplicatia WasteBill genereaza automat evidenta lunara a gestiunii deseurilor, precum si rapoartele anuale care trebuie depuse la autoritatile de mediu.

👍🏻 Datele tale sunt in siguranta

Ai un cont securizat pentru fiecare client/companie, intr-o platforma sigura, la care ai acces nelimitat, de oriunde si oricand.

👍🏻 Nu trebuie sa ai competente tehnice sau experienta in domeniul mediului

Aplicatia are in spate o echipa de experti in mediu si specialisti in programare, care si-au pus mintea la contributie si au dezvoltat un sistem complex de date si calcul. Astfel, tu nu trebuie sa ai nici experienta in domeniul mediului si nici competente tehnice sau alte abilitati speciale. Aplicatia te ghideaza in proces, printr-o interfata foarte usor de utilizat.

👍🏻 Esti pregatit oricand de control, chiar si in vacanta

In eventualitatea unui control al autoritatilor, poti transmite clientului tau prin doar cateva clickuri evidenta lunara si rapoartele anuale. Este suficient sa ai un smartphone conectat la internet. Platforma iti genereaza instant rapoarte automate, conform cadrului legal.

👍🏻 Ai o singura unealta pentru mai multe facilitati

Iti ofera o valoare mult mai mare decat un simplu instrument de calcul. Ai o multitudine de functionalitati si beneficii, pe langa gestiunea deseurilor: evidenta colectori, calendar de raportari, notificari, academie de mediu, aliniere rapida la schimbari legislative, s.a.

👍🏻 Ai suport tehnic constant

Ai suport tehnic constant pentru aplicatia WasteBill de la echipa noastra de specialisti in tehnologie.

👍🏻 Beneficiezi de suport de specialitate de la cel putin un expert in domeniu

Daca te impotmolesti sau intampini situatii speciale, un expert de mediu cu rezultate exceptionale (zero AMENZI si 100% RATA DE SUCCES, in gestionarea corecta si eficienta a deseurilor) iti poate oferi consultanta specializata.

👍🏻 Beneficiezi de actualizari la zi

Nu trebuie sa iti mai faci griji din cauza modificarilor legislative. De cate ori prezinta modificari cadrul legal sau formatul evidentelor si raportarilor, aplicatia WasteBill este actualizata, iar evidentele si raportarile tale sunt preluate automat in noile formate.

Cu fisere tip Excel

WasteBill vs excel - excel

👎🏻 Sunt sanse mari sa gresesti

Daca nu cunosti foarte bine formulele de calcul, precum si modul de intocmire a evidentei lunare a gestiunii deseurilor, apar erori in gestiunea deseurilor si implicit in rapoartele anuale, iar pentru completarea eronata a datelor, amenzile sunt foarte mari.

👎🏻 Consumi timp si energie

Trebuie sa completezi manual, de fiecare data, toate cele 4 tabele, sa calculezi corect si sa fii foarte atent(a) sa nu gresesti. Iar daca depistezi vreo eroare, esti nevoit sa iei tot procesul de la capat.

👎🏻 Datele tale pot fi expuse

Datele tale sunt expuse la virusi, defectiuni tehnice sau alte defectiuni ale dispozitivului in care iti pastrezi evidenta, riscand astfel sa pierzi documentele si sa o iei de la capat cu munca.

👎🏻 Trebuie sa ai abilitati tehnice si experienta in domeniul mediului

Pentru a putea intocmi gestiunile si rapoartele in format tip excel, trebuie sa ai cunostinte temeinice in domeniul mediului, dar si competente excel – pentru a introduce corect  formulele de calcul si celelalte informatii necesare. Un singur calcul efectuat gresit iti poate compromite toata gestiunea si implicit raportarile.

👎🏻 Nu ai acces de oriunde

De cele mai multe ori, fisierele de tip excel sunt stocate in laptop-ul sau desktop-ul de la birou, iar in eventualitatea unui control, risti sa nu ai liniste in vacanta. In ziua de astazi, mobilitatea iti ofera un mare avantaj competitiv.

👎🏻 Nu iti ofera si alte facilitati

Este doar o unealta de calcul si cam atat. In plus, ai nevoie de un tabel pentru fiecare gestiune si raportare pe care o ai de intocmit (pentru fiecare domeniu de raportare) si vei urmari tu calendarul de raportari si schimbarile legislative.

👎🏻 Nu ai suport tehnic

Daca se intampla sa ai nevoie de suport, trebuie sa faci cercetare pe internet sau… apelezi un prieten care se pricepe.

👎🏻 Nu beneficiezi de niciun suport de specialitate – esti pe cont propriu

Domeniul mediului este foarte complex si ai nevoie de cunostinte temeinice in domeniu, altfel esti expus si risti amenzi mari din partea autoritatilor de mediu. Asa ca va trebui sa investesti resurse pretioase pe cunostintele si informatiile de care ai nevoie.

👎🏻 Trebuie s-o iei de la capat de fiecare data cand apar modificari legislative

De fiecare data cand apar modificari ale cadrului legal, trebuie sa actualizezi toate fisierele tale de tip excel sau chiar sa o iei de la zero.

Esti sigur(a) ca doresti sa muncesti mai mult si sa faci compromisuri pentru cativa euro pe luna?