Platforma Wastebill pentru responsabilii de mediu

Gestiunea Deseurilor Simplificata

Tot ce ai nevoie ca sa aliniezi companiile romanesti la cerintele legale in domeniul evidentei deseurilor intr-un sistem sigur si complex, foarte usor de utilizat de oriunde.

CUM FUNCTIONEAZA PLATFORMA WASTEBILL

1. Creezi si Configurezi contul tau de utilizator

Accesezi butonul Creeaza Cont pentru a crea profilul de utilizator. Introduci cateva date de identificare si gata, contul e creat!

2. Adaugi compania si Configurezi Punctele de lucru

Creezi puncte de lucru pentru fiecare locatie care genereaza deseuri. Adaugi cate companii si puncte de lucru doresti.

3. Adaugi Deseurile generate in fiecare locatie

Adaugi deseurile generate la fiecare punct de lucru prin selectarea din nomenclatorul de deseuri predefinit in aplicatie.

WasteBill - Adauga colectori

4. AdaugI colectorii colaboratori si monitorizezi documentele

Adaugi colectorii colaboratori, pentru a monitoriza valabilitatea documentelor acestora (contracte, autorizatii, licente,etc).

5. Intocmesti Evidenta lunara a gestiunii deseurilor

Adaugi cantitatile (stoc initial, generare, valorificare, eliminare) si generezi evidenta lunara in format pdf, printr-un singur click.

6. Generezi Raportul ANUAL privind evidenta lunara a deseurilor

Raportul anual este generat automat, in formatul impus de APM si ai acces la el oricand si de pe orice dispozitiv logat.

In plus, urmaresti oricand Calendarul raportarilor din domeniul mediului

In aplicatia Wastebill, ai acces la calendarul complet al raportarilor din domeniul mediului, astfel incat sa stii care sunt raportarile obligatorii, care este termenul limita de transmitere, cine are obligatia de raportare, care este frecventa cu care se transmit, care sunt institutiile catre care se raporteaza, dar si modalitatea de raportare. Toate acestea te vor ajuta sa fii aliniat la legislatia in vigoare, evitand astfel amenzile si sanctiunile care decurg din nerespectarea acesteia.

Rapoarte automate, Calendar, Alerte si Notificari, intr-o singura aplicatie

Tu adaugi deseurile si miscarile cantitative lunare, iar aplicatia genereaza automat raportarile si te tine la curent cu diverse raportari de mediu pe care esti obligat sa le faci (vei afla cand si unde trebuie depuse) dar si cu multe alte informatii utile care te vor scuti de monitorizarea continua a documentelor si care iti vor oferi si informatii pretioase, pe care doar expertii in domeniu le cunosc. Toate acestea te vor ajuta sa ai o misiune simpla, o evidenta sigura, clara si o gestiune eficienta a deseurilor.

Cum poti folosi platforma?

Am pregatit pentru tine pachete speciale

Avantaje si beneficii

WasteBill este cea mai prietenoasa si usor de utilizat aplicatie de gestionarea deseurilor.

acces rapid

Ai acces rapid si continuu la toata documentatia necesara gestiunii deseurilor.

Aliniere la legislatie

Ai siguranta alinierii constante la modificarile legislative in domeniu, prin update-uri rapide.

rapoarte automate

Ai evidenta clara a situatiei deseurilor in orice moment, prin accesul la rapoarte automate.

notificari

Primesti instiintari automate pe email referitoare la modificarile legislative din domeniu.

pregatit de control

In cazul unui control, poti trimite documentele direct din aplicatie, fara sa te mai deplasezi personal.

suport constant

Esti ghidat pas cu pas si vei primi suport constant din partea expertilor in domeniu.

ACADEMIE DE MEDIU*

Ai acces la platforma educationala (video si text) din aplicatie care iti ofera suport constant in domeniul reglementarilor de mediu.

alerte*

Esti atentionat despre: data de expirare a contractelor, ale actelor de reglementare, sau daca ai omis anumite proceduri.

MANAGEMENT DOCUMENTE*

Toate documentele privind evidenta deseurilor, centralizate intr-un singur loc, la care vei avea acces rapid de oriunde.

*functionalitate in dezvoltare

De ce WasteBill?

WasteBill este creat pentru a usura misiunea responsabilior de mediu, astfel incat procesul de gestionare si raportare a deseurilor companiilor sa devina o activitate simpla si placuta, care poate fi realizata de pe orice device si de oriunde s-ar afla, fara a mai avea nevoie de hartii, tabele, documente tipizate fisiere word si excel.

WasteBill este un sistem sigur si complex,  foarte usor de utilizat. La baza lui sta expertiza unui specialist in mediu, cu rezultate exceptionale, 0 AMENZI si 100% RATA DE SUCCES, in gestionarea corecta si eficienta a deseurilor catorva sute de clienti, care este parte din echipa de antreprenori experimentati ce dezvolta acest proiect.

Cu WasteBill ai acces rapid la toata documentatia necesara, generezi rapoarte automate prin cateva click-uri (de pe orice dispozitiv inteligent si de oriunde) si oferi siguranta alinierii la obligatiile legislative privind gestiunea deseurilor companiilor din portofoliul tau. 

Cum poti folosi aplicatia?

Am pregatit pentru tine pachete speciale