Compară Wastebill cu alte Platforme Online

Vezi ce are Wastebill în plus față de alte platforme online sau instrumente de calcul al gestiunii deșeurilor din România.

WasteBill vs Excel - WasteBill
R

Fluxuri complete de gestiune a deșeurilor

Wastebill asigură fluxul complet (trasabilitatea completă) al deșeurilor, prin introducerea corectă și completă a informațiilor cu privire la deșeurile generate, se poate verifica oricând trasabilitatea acestora. Mai mult, se pot încărca documentele care atestă trasabilitatea deșeurilor (contracte cu colectori/operatori valorificatori/operatori eliminatori autorizați, documente transport, etc.)

R

Calendarul raportărilor

Cu Wastebill ai acces la Calendarul Raportărilor (unic în România), unde vezi exact ce, când și unde ai de raportat. Mai exact, afli când trebuie să raportezi, instituția la care trebuie să raportezi, data limită pană la care se raportează și cine are obligația de a raporta.

R

Alerte și notificări de raportare

La începutul fiecirei luni în care exista raportări în Calendarul de Raportari Wastebill, primești alerte și notificări prin e-mail cu detaliile raportarilor, împreună cu sfaturi utile și recomandările noastre.

R

Notificări (prin e-mail)

De fiecare data când apar modificări legislative din domeniul mediului, vei fi notificat pe e-mail și vei primi sfaturi și recomandări utile, cu privire la implementarea corecta a acestora.

R

Academia de Mediu WasteBill

Cu Wastebill ai acces la Academia de Mediu, unde înveți tot ce ai de făcut în meseria de responsabil de mediu sau responsabil cu gestiunea deșeurilor în companie. Afli procedurile de obținere a avizelor/autorizațiilor de mediu, legislația de mediu în vigoare, noutăți legislative, studii de caz pentru îndeplinirea obligațiilor de mediu, pe diferite domenii de activitate, descarci modele și fișe de lucru, pe care experții le folosesc în activitatea lor de zi cu zi și, în curând ai acces la cursuri și workshopuri de specializare sau perfecționare în domeniul mediului.

R

Newsletters cu informații utile și sfaturi

Primești newslettere periodice cu informații utile din domeniu, dar și despre cum să-ți dezvolți businessul și cum să-ți ajuți clienții sa fie mulțumiți și să te recomande.

R

Grup de Facebook dedicat

Ai acces la un grup suport de Facebook, dedicat doar utilizatorilor aplicatiei, unde se împărtășesc idei cu mai mulți Specialiști de Mediu, unde se primesc sfaturi și răspunsuri la întrebările pe care le ai, legate de proceduri corecte de lucru sau proceduri de obtinere a documentelor de mediu, legislația în vigoare sau aplicabilitatea aceteia pe specificul prroiectului tău, ș.a.m.d. Expertul nostru de mediu, Georgiana Voinea, este liderul grupului.

R

Wastebill Marketplace

Primești acces la Wastebill Marketplace de Mediu, platforma online prin intermediul căreia poți atrage clienți noi – companii care au nevoie de servicii de mediu – fără să cheltuiești bani cu promovarea. De asta ne vom ocupa noi.

R

Modul de Gestiune a ambalajelor*

Wastebill dezvolta module noi, cum este Gestiunea Ambalajelor, care te va ajuta să economisești timp și să-ți sporești productivitatea, deoarece, cu ajutorul funcționalităților nu vei mai calcula manual cantitățile de ambalaje introduse pe piață și raportate către OIREP (fost OTR), respectiv către AFM (Administrația Fondului de Mediu). Tu introduci datele din documentul de recepție sau de vânzare, iar aplicația WasteBill calculează restul automat pentru tine. 

Modulul Ambalaje va include și funcționalități de gestiune Echipamente Electrice și Electronice, Baterii și Acumulatori, Uleiuri, Substanțe periculoase.

*Acesta este un modul în lucru.

Ești sigur(ă) că dorești să muncești mai mult și să faci compromisuri pentru câțiva euro pe lună?